top of page
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Soundcloud
  • Facebook
  • Youtube
  • Blogger Social Icon
Hei, og et varmt og koselig velkommen til
Sangtimer Stavanger!(*Stavanger sangtimer!)
Sangundervisning i Stavanger hos Triangle Studio 

info@stavangersangtimer.no

Hallo! Jeg er Chip Jenkins fra Storbritannia.

 

Jeg underviser i sangtimer i Stavanger, i Bjergsted-området! 

Klikk her for kart og for å lese google anmeldelser!

 

Siden 1999 begynte jeg å undervise ved Academy of Contemporary Music i Storbritannia (En av Europas ledende Contemporary Specialist Music Schools).

 

I Storbritannia underviste jeg på gradsnivå og høyere diplom (16+).

Jeg utvikler selvtillit til sangere, gjennom kvalitetsvokalteknikk med anatomisk kunnskap, og hjelper sangere med å klargjøre karrieremålene sine. 

 

Nylig har jeg jobbet i Metropolis Studios i London, London Branch ved British Institute of Modern Music og University of Chichester. Du kan se min profesjonelle profil på LinkedIn og andre sosiale medier-profiler ovenfor. 

Jeg satte opp Brighton sangtimer i Storbritannia i 2007 i Storbritannia. 

Jeg kan hjelpe deg med vokalteknikk, innspilling, låtskriving, sangkarrieremål, auditions, fremføring og selvtillit. Jeg har også hjulpet personer med stemmetekniske problemer henvist fra Royal Sussex County Hospital i Storbritannia.

Hei, jeg er Chip Jenkins fra Storbritannia.

 

Jeg er sanglærer fra British Institute of Modern Music i London, Brighton Singing Lessons og University of Chichester. Jeg har undervist sangere siden 1996, fra lett øvede til avanserte. Jeg er stolt over å ha vært vokal veileder på Europas største og ledende Contemporary Music College - Londons britiske institutt for moderne musikk.

 

Jeg startet «Brighton Singing Lessons» med privatundervisning i 2007 (vennligst sjekk ut de 51 5-stjerner). .

 

Vil du ha hjelp med å frigjøre stemmen din og lære hvordan stemmen din fungerer? Jeg kan hjelpe deg med en god plan om vokalteknikk. Jeg kan også hjelpe deg med en plan for musikkarrieren din, slik at du er i en mye sterkere posisjon til å meisle ut din egen vei som vokalist.

 

Hvis du skal ha en audition, opptaksprøve, opptreden, eller har skadet stemmen din, er du i trygge hender. Jeg har behandlet personer med henvisninger fra øre-nese- og halsavdelingen på Royal Sussex County Hospital i Storbritannia.

 

Jeg jobbet også ved University of Chichester, og var tidligere lærer i sangskriving på Metropolis Studios ved The Academy of Contemporary Music. Du kan få gratis videotips på YouTube, og du kan også slå opp noen av våre tidligere studenter på vår Stavanger Sangtimer Facebook-side! Vi kan jobbe med sangøvelser, dine egne sanger, coversanger, audition, onstage-selvtillit, teknikker ... alt som er sangrelatert!

Stavanger Sangtimer sangundervisning.HEIC
bottom of page